Bedankt mam!

Jen (Who Was Macojero op eBay) heeft haar nieuwe patroonlocatie geopend, moeders patronen, en om te vieren dat ze ons een “virtuele hotdog” gebruikt bij haar grote opening! Gebruik de Code Hotdog op haar site en ontvang 10% korting.

Nu, zoals je weet, is het mijn plechtige verplichting als een blogger (het zit in de code van de blogger, die ik me aan mezelf reciteer elke keer dat ik een bericht begin) om kortingen te testen voordat ik het publiek maak, gewoon om er zeker van te zijn werken zoals geadverteerd. Dus ik heb door de nieuwe site gebladerd, evenals zeer snel ontdekte een patroon dat ik niet kon online zonder:

En ja, ik ben van plan dit te maken met twee verschillende weefsels; Misschien een donkere kastanjebruine / licht magenta-combo of misschien in grijs en zwart … evenals ja, de korting werkt prima. (Vergeet niet om erin te onthouden om erin te gaan op de pagina waar u uw terugvorderingsmethode selecteert).

Bedankt mam!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Een LinkTastic Friday om alle LinkTastic FridaySmay 16, 2008 te beƫindigen
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Ik geloofde dat je 20, 2007 moest kouden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post