Hoe mini-lengte in de winter te dragen?

Hoe een mini-lengte te dragen in de winter?

Geplaatst door Aloïs Guinut op maandag 23 november 2015 · 14 reacties

Misschien denk je dat, aangezien de temperatuur kouder wordt, de lengte van de rokken langer wordt.

Toch gebeurt het tegenovergestelde eigenlijk voor tal van dames. Dank aan panty’s.

Wat is zeker koeler dan het pronken met de prachtige vorm van je benen zonder hun echte kleur en textuur te onthullen? Zonder risico op cellulitis-display kunt u korter gaan dan in de zomer ^^

En het blijft beter: panty’s hebben een verscherpingseffect, dus zelfs als je niet erg blij bent met de contour van je benen, wil je ze misschien nog een kans geven om er goed uit te zien in een mini.

Ondoorzichtige panty’s zijn de beste als je onzeker bent of zeker wilt zijn om niet kleverig te zijn. Veel meer tips over het dragen van panty’s in mijn meest leesartikel.

Trouwens, ik zou willen vermelden dat panty’s niet kouder zijn dan (meest) broek. Ik denk zelfs dat sommige warmer zijn omdat ze zich echt aan je huid vasthouden en de temperatuur zijn, terwijl de bredere broek koud wordt door de buitenlucht (BRRRRRR). Dit bericht is gewijd aan alle straten Cat-bellers die altijd vragen of “u niet koud voelt” (grrrrr).

Hier is hoe je de mini draagt ​​terwijl je in de winter stijlvol, stijlvol en afkoelt.

1. Draag een langere vacht bovenop

Geopend als het weer het nog steeds toestaat.

Deze stijl maakt je mini-rok, jurk of korte look cool en minder sexy.

Tokyo Banhbao met een lange greppel over een mini-jurk, een klassieker.

Het kersenbloesemmeisje draagt ​​een cape over haar minirok.

Als u uw vacht sluit, kiest u het net iets langer dat uw rok.

Als je je zorgen maakt dat je te sexy bent, onthoud dan dat jassen er altijd minder provocerend uitzien dan alleen een mini.

2. Ga voor bredere vormen

Merk op dat het niet impliceert dat je geen strakke vormen kunt doen, maar alleen dat brede vormen helpen om een ​​mini-gebaseerde outfit minder sexy en veel meer moeiteloos te maken.

– Babydoll zoals jurken en dikke sjaals

Maddinka draagt ​​een fluïdum korte rok, een klassieke rechte jas en een oversized sjaal. Met deze outfit die geen huid of vorm van het lichaam op het bovenste gebied toont, kan ze de mini en zelfs de hoge sokken durven met een enorm panty-effect.

– Overmaatse truien

Olivia Palermo met een oversized coltrui en een klassieke rechte marinjas die haar bovenlichaam vervagen terwijl hij haar een koele stijl geeft. Met zo’n top kan ze gaan voor een mini-rok en hoge hakken. Merk op hoe ze ging voor de meest ondoorzichtige panty’s op de markt.

Rima Vaidila, met een jongensachtige oversize trui, bemanningsleden en een zeer mini-rok die ik denk dat ze gepaard gaat met flats.

Wilt u gepersonaliseerde stijl? Bereik me voor afstandsstijl of persoonlijk winkelen!

3. Draag flats

Omdat de mini-rok al het been verlengt, kunt u allerlei platte schoenen dragen zonder een “kort beeneffect” te hebben.

Je kunt zelfs platte lage laarzen durven die hoog op de kalveren gaan.

Platte knie hoge laarzen zijn ook een mooie optie.

Je kunt zelfs de flat boven de knie-laarzen proberen … maar laat me je vertellen dat die vlakkere praktisch niemand (alleen de zeer lange en zeer dunne lange benen meisjes).

Ze verleidt haar zeer korte rok met platte loafers, een dikke gebreide jumper, ondoorzichtige panty’s en een zeer stijlvolle / preppy algemene houding.

Of praktisch flats

De Styling Dutchman doet elk van de bovengenoemde trucs in één outfit ^^

Mango en zout met een babydoll korte jurk en praktisch plat over de enkel lage laarzen. Je zou deze outfit kunnen verwarmen met een vest, een trui of een blazer.

4. Be rock

Als rots op een manier die trouw is aan jezelf (probeer niet te zijn of dit niet jij bent), geeft je de SuperPower om sexy dingen op een niet-smakelijke manier te dragen (ik zei rots, niet afval).

Julia Sarr-Jamois draagt ​​een echt bikerjack die houding aan haar zwarte bodycon-jurk geeft (dit en de afro-snede natuurlijk <3) Les Babioles de Zoé Draagt ​​een mini-kort en een lage halslijn getemperd met een losse blazer, veel kleine juwelen, ondoorzichtige panty's en platte Santiags lijken op lage laarzen op elkaar. 5. Wees androgyn Mini maakt u meteen vrouwelijk. Je kunt het niet helpen. Mannen tonen hun benen niet in een westerse cultuur. Misschien in de zomer een beetje. misschien enkele Schotse kalveren soms. maar nooit het bovenste panty-gedeelte. en nooit in de winter. Heren panty en korte shorts zijn zoooo 18e-eeuwse Louis! Daarom is het leuk om een ​​mini een beetje minder vrouwelijk te maken door het op een androgyne manier te dragen. Leandra Medine dat ik twee weken geleden noemde, doet ook uitstekende outfits zoals deze. De minirok en T-shirt Combo is erg klassiek. Wat het stijlvol maakt, is hoe ze het combineerde met een mannelijke tweedblazer en platte lage laarzen die tot een man zouden behoren. Let op de rode dramatische lippenstift die kleur naar de look brengt. Deze outfit is erg vrouwelijk, maar het idee van op maat gemaakte shorts en jas, samen met de T-shirt die de stijl van de jongen oproept. 6. Wees chic Je kunt de mini dragen en chic blijven van hoofd tot tenen.Zolang alles perfect bij u past en het lichaam geschikt is. Tip om chic te zijn: draag geavanceerde stoffen en sneden! De rok van deze dame heeft een verfijnde vorm en een dikke stof die haar er elegant uitziet. Ze kan zelfs stiletto hakken trekken. 7. Wees leuk Juliette van Kitsch is mijn middelste naam, het koppelen van marin- en luipaardprint. Trapeze Mini, Fluid Crew Neck Top en praktisch platte lage laarzen. Juliette ziet er weer mooi en speels met mini-stippen afgedrukte shorts, overmaatse gebreide trui en praktisch platte strappige girly-schoenen. En jij? Draag je de mini in de winter? Hoe stijl je het? Blissen de Paris, Aloïs Cover Collage: Gevonden op Madmoizelle, Rima Vaidila. Categorie: Blog · Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post