Rick & Morty Tee Shirts

Rick & Morty T-shirts
Ik heb veel gemengde gevoelens gehad over dit afgelopen seizoen van Game of Thrones. Ik heb gelezen over alle gekke fan -theorieën en kon niet bestand zijn tegen het bekijken van de gelekte aflevering. Ik kan niet geloven dat er nog maar één aflevering over is, evenals mogelijkheden zijn het 8e seizoen zal over 2 jaar worden uitgezonden. Wat me echter velen betreft, is de voorspelbaarheid van de actie. Ik hoop dat de 8e aflevering alles zal verzilveren.
Dus, bij aankoop om mezelf te distantiëren van zowel de waanzin als aanpassingsvertekeningen, geloofde ik animatie. Ik vroeg om een ​​suggestie van een geweldige serie. Nou, iemand stelde Rick voor zowel Morty als Morty en ik begrijp niet precies hoe ik deze tot nu toe heb gemist.
Het is verstandig schrijven, ingewikkeld, fel, maar het maakt je nog steeds inleven in de personages. Ik voelde me soms zelfs jammer voor hen, omdat je niet zeker weet dat alles wat er uiteindelijk zal lukken. Net als echt leven. Naast als echt leven zit het vol met een ontwapenende vulgariteit. Rick is de wetenschapper, ongelooflijk helder, een woedende alcoholist die de sterrenstelsel reist met zijn naïeve 14-jarige kleinzoon, Morty. Overal gaan ze, ze komen een grappige moeilijkheid tegen, evenals de dingen die ze doen, evenals de staat die je gegarandeerd zullen verrassen. Er is geen betaalbare grap en elke actie draagt ​​wittig bij aan de plot.
Daarom is het hele ding popcultuur goud, dus je begrijpt dat er een aantal gekke geweldige T -shirts zullen zijn met mashups en interpretaties van de personages en afleveringsthema’s.
Onnodig de absurditeit te vermelden die Pickle Rick dit seizoen was, bood de methode voor enkele verschillende T -shirts -prints, die mijn favorieten zijn:

De stijl van de animatie maakt ze ideaal voor T -shirts prints, dus hier veel meer met Morty ook:

We raden je van harte aan deze show te bekijken om de trippy -ontwerpen te begrijpen die je zojuist hebt gezien!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post