De hertogin In Catherine Walker Commonwealth dienst

The Duchess bracht een Catherine Walker jas voor de huidige Commonwealth Dienst.

De service was in Westminster Abbey.

Een golf van de hertogin.

Hieronder HM aankomen.

The Prince of Wales, alsmede hertogin van Cornwall.

De hertog en hertogin van Sussex.

The Earl evenals gravin van Wessex.

Er zijn 54 landen die Commonwealth leden zijn, met een bevolking van een veel meer dan 2 miljard burgers. Het jaarlijkse evenement is gemarkeerd in de Commonwealth landen in Afrika, Azië, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika, de Stille Oceaan, alsook Europa. Dit jaar is de stijl ‘Het leveren van een typische Future’, “aandacht voor precies hoe de 54 lidstaten in het Gemenebest huishouden ‘innoveren, aansluiten en bij het transformeren van’ om te helpen bereiken een aantal van zijn grootste doelen, zoals bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het stimuleren van de handel .” Hieronder, ik denk dat de Cambridges evenals Sussexes staan ​​als ze de komst van HM af te wachten.

Tijdens de vandaag dienst hebben we niet de normale handdrukken evenals knuffels zien als mensen elkaar begroet; veel meer van The Times of London:

Aan het begin van de dienst waren er geen handdrukken tussen de leden van de koninklijke huishouding, evenals de geestelijkheid evenals Commonwealth hoogwaardigheidsbekleders die waren opgesteld om hen te begroeten. Het is duidelijk dat de koningin en andere senior royals hielden aan het protocol dat de abdij is actief in het kader van de afgelopen dagen.

Er waren veel meer dan 2000 in het bijwonen van de dienst, inclusief gekozen ambtenaren, alsmede hoogwaardigheidsbekleders, ambassadeurs, geloof leiders, evenals een veel meer dan 800 instelling evenals jongeren. Hieronder vlaggen van aangesloten landen zijn in de abdij gebracht. hier zie je hooggeplaatste leden van het Koninklijk Huis bij de service.

Hoogtepunten waren optredens van West-End ster Alexandra Burke uitvoeren van “Is not No Mountain High Enough.”

Samen met een optreden van een Afrikaans trommelen groep genaamd “One Drum.”

Prime priester Boris Johnson deed een lezing van Luke 10.

Multi-platina, multi-bekroonde singer-songwriter, Craig David zong zijn hit, ‘Ongelooflijk.”

Wereld zwaargewicht bokskampioen evenals Olympisch medaillewinnaar Anthony Joshua sprak.

De heer Joshua zei dat hij “trots om een ​​kind van de Commonwealth worden” als mensen gevraagd om in gedachten te houden precies hoe “onze Commonwealth neven stond handbagage mee te nemen in de strijd”, alsmede spaak van de waarden van de “eerlijkheid, verantwoordelijkheid , tolerantie en diversiteit die ons binden”.

Hieronder HM evenals senior royals als ze waren beëindiging van de dienst.

Ze spraken met de deelnemers aan de presentatie van vandaag.

Hieronder HM chats met Mr.Joshua.

De hertogin was voorzien van een posey van Ruby, die 6 jaar; Ze komt uit de 1e Magor Rainbows in Wales.

We draaien naar ons overzicht van wat sommige van de koninklijke vrouwen droegen voor de huidige dienst, te beginnen met HM. De koningin was in een poeder blauwe kasjmier jas door Stewart Parvin versierd door de Jardine ster broche, evenals het dragen van een Launer handtas.

De hertogin van Cornwall droeg een marine jas van Bruce Oldfield, evenals een bijpassende blauwe veren hoed door Philip Treacy.

De hertogin van Sussex droeg Emilia Wickstead met een hoed van William Chambers.

De gravin van Wessex herhaalde een jurk door Suzannah London allereerste gedragen naar Royal Ascot, accessorized door een Jane Taylor hoed.

En nu voor onze blik op de hertogin van Cambridge.

Kate bracht een Catherine Walker jas zeer eerst gezien op eerste kerstdag 2018.

De double-breasted stijl is voorzien van een ingerichte lijfje, wijde rok, schuine zakken, evenals fluwelen bekleding aan de kraag, manchetten, klepzakken evenals op de knoppen.

Kate droeg haar Prada koppeling, evenals een paar handschoenen die we hebben niet geïdentificeerd.

Ze bracht haar Gianvito Rossi pumps in ‘Bordeaux’ suède.

De hertogin droeg een nieuwe hoed van Sally Ann Provan, de SADA Felt Saucer Hat (£ 460) in ‘bessen rood.’

Het stuk wordt beschreven als een “voelde schotel stijlhoed afgezet met handgemaakte zijde camelia’s in toning tinten, evenals afgewerkt met handgemaakte voelde bladeren in toning tinten, evenals het beste is voor een winter bruiloft evenement of gebeurtenis.” veel dank aan PolkaPopp voor de ID op dit stuk.

Zoals blijkt in veel van de foto’s, werd van de Hertogin haar gestyled in een uitgebreide updo.

Dit leverde een veel beter beeld van haar ‘nieuwe maar vertrouwde’ oorbellen. Ze lijken te zijn herwerkt van een halsketting door Mouawad Kate droeg op de 2011 zon bewapend Awards krachten. De sieraden werd verondersteld om een ​​bruiloft evenement geschenk.

Een betere uitstraling.

UPDATE: Een aantal mensen hebben een zeer grote zorg door middel van hun commentaar gevraagd, iets wat ik moet hebben oorspronkelijk geadresseerd in de post. De zorg is over de reden waarom ik denk dat de oorbellen zijn herwerkte delen van de ketting. Mijn persoonlijke overtuiging is dat sinds Kate droeg de bijpassende armband om de awards is het waarschijnlijk zou ze de bijpassende oor gedragen hebbenook als ze ze had. Er is geen methode om dat te weten; Er is elke mogelijkheid dat ik ongelijk heb, evenals de oorbellen die vandaag gezien zijn, kwam met de ketting evenals armband. Maar mijn darm is dat de oorbellen werden gemaakt vanuit de ketting die in 2011 werd gezien.

We laten je achter met de klokken van de abdij die rinkelen als het Royal House House-verlof dat voldoet aan de service.

Ik kom zo snel mogelijk terug met een publicatie over de herhaling van Kate van de Jenny Packham voor het Place2be 25-jarig jubileumgala van Tonight in Buckingham Palace, hieronder gezien.

VIDEO:
Met dank aan Bonnie voor de heads-up, hier is de hele uitzending van de service.

Het Royal Fashion Channel biedt een kijkje op 3 minuten naar de stijlen van vandaag.

Linkage:

Lees hier veel meer over het Gemenebest op de officiële Koninklijke familie-website hier; Bekijk de volgorde van de dienst door hier te klikken; Een samenvatting van de service van vandaag met foto’s is hier

Bezoek hier de Commonwealth-website; De Facebook-pagina van de organisatie is hier en de Twitter-feed is hier

Leer veel meer over de Koninklijke Commonwealth Society op de website van de Groep hier of zijn Facebook-pagina hier; Misschien vind je hier eveneens aan de Twitter-feed van de Society

De bescherming van de dagelijkse mail is hier; Een dagelijks spiegelverhaal is hier; Een Telegraph-verhaal is hier

Hallo’s verhaal over de Hertogin van Cornwall’s Look is hier; De post over Kate’s Ensemble is hier; De kolom op Meghan’s look is hier; Het stuk van het tijdschrift over Sophie’s Ensemble is hier; De bazaargalerie van een Harper is hier

197

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post