Het is die tijd opnieuw …

Tijd om een ​​liefdadigheidsdonatie te doen!

Het liefdadigheid van dit jaar is vrouwen voor vrouwen internationaal. Waarom bieden u aan een vrouwengerichte naastenliefde? Ik suggereer je sterk dat je die link inspecteert – Maar hier is de korte versie, vanaf hun website:

[Dames] draagt ​​een onevenredige zorg van ‘s werelds ontbering (ze vertegenwoordigen 70 procent van de armen van de wereld)

Hun vermogens om een ​​goed leven te hebben, is beperkt (ze voeren 66 procent van ‘s werelds werk uit en creëren 50 procent van het voedsel, maar ze maken slechts 10 procent van de inkomsten en eigen 1 procent van het pand)

Investering bij vrouwen is onvoldoende (recente gegevens blijkt dat slechts 3,6% van de overzeese vooruitgangsondersteuning was geoormerkt voor gendergelijkheid (UNIFEM). Evenals voor elke dollar van bijbehorende bijstand, gaan twee cent naar vrouwen (meisje-effect).

Tijdens evenals na conflicten zijn vrouwen vooral vatbaar voor geweld, evenals exploitatie (ongeveer 70% van de slachtoffers in recente conflicten zijn vrouwen evenals kinderen (UNIFEM) en de ontwikkelingen van geweld die ze ervaren, omvatten marteling, verkrachting, seksueel slavernij, gedwongen prostitutie evenals verminking (VN)

Vrouwen voor vrouwen doet uitstekend werk bij het modificeren van al het bovenstaande.

En om u te motiveren om te bieden of u kunt, hier is de deal: de allereerste 15 mensen om dit jaar te doneren, krijgen een kombuiskopie van de Trick Lives of Dresses. (E-mail me gewoon [Erin bij Dressaday DOT COM] uw bon en uw postadres).

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975

Als we tegen 25 december $ 1200 in donaties bereiken, zal ik een nieuw “geheime levens” -verhaal samenstellen, dat de top-twee stematters hieronder bevat:

http://modpoll.com/poll.js?pid=agdwb2xsmmdvcg0LEGRQB2XSGLVHLWYM&THEME=&WIDTH=200
Klinkt goed? Laten we gaan!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Waarom er 20 verschillende maat 12s zijn, maar niets fitsapril 3, 2007
Stumped voor een geschenk? 18 december 2006
LinkTastic Thursday! 19 juni 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Basic BlackBasic Black

Jurk: Rag & Bone (nu 50% korting!) | Schoenen: Vaneli | Bracelet: J. Crew (vergelijkbaar hier) | Ringen: c/o Henri Bendel | Ketting: ASOS (vergelijkbaar hier) | Oorbellen: House of