Headtrip-Dreams Wordt T-shirts

Maximillian & Yianni, de oprichters van Headtrip, werken het afgelopen jaar ijverig aan een nieuwe “interactieve” kledinglijn.
De T-shirts zijn gebaseerd op de dromen van de consument, die de kans krijgen om hun dromen met de rest van de wereld te delen. Dromen worden ingediend en de gemeenschap stemt elke maand een winnaar. De winnaar zal hun droom professioneel laten drukken op de koplijn van de headtrip en beschikbaar is voor de massa. Anderen zullen billboards lopen voor hun gekke dromen!
Bovendien zal de winnaar hun naam aan de binnenkant van elk t-shirt laten drukken via ons aangepaste label (bijvoorbeeld gedroomd door David). Ze zullen ook de hele maand op het Headtrip Facebook -profiel te zien zijn door hun headshot te hebben als profielfoto, Dream on the Banner -gedeelte en het Dream/Final Design lijkt uit hun hoofd te komen. Ze zullen ook in de winkel te zien zijn zolang het T-shirt wordt verkocht, dus iedereen zal weten wie de droom het was.
Ten slotte ontvangt de winnaar ook $ 100 aan volledig gratis merchandise van hun keuze uit headtrip.
Hun missie en passie is om een ​​genoeg interactieve gemeenschap te bouwen, zodat iedereen zijn dromen vrij kan onderwerpen, over hen stemt en ze met de wereld kunnen delen door ze te dragen.
Killer Zebrashowling Sealsvegan Monster
0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post