Maak geen compromis over het pronken met een designer blouse voor bruiloft in de winter!

Winterbruiloften hebben een eigen charme: het nippen van hete koffie terwijl je op Samosas en Jalebis gaat. Maar veel vrouwen zullen het ook met tegenzin eens zijn dat ze omwille van de bruiloft hun designer blouse zouden moeten opgeven. Je zou tenslotte tijdens de bruiloft niet rillen en ongemakkelijk willen zien. Maar goed voor ons, designer bruiloft blouse -patronen zijn op een revisie gegaan en er zijn nu tonnen ontwerpen die uitsluitend zijn om je warm te houden tijdens een winterhuwelijk.
Designer Wedding Blouse Patronen
We hebben wat opgehaald van de catalogus van de bruiloft blouse -ontwerpen en deze zullen je tijdens de bruiloft warm houden. Lees verder om meer te weten.

Bron: BlogSpot.comLow Length Sleeve Blouse
De meest populaire designer blouse voor bruiloft is de ellebooglengte mouwblouse. Dit was in de eerste plaats een ontwerp van de jaren 80, maar het is op een grote manier opgekomen en er worden veel fashionista’s gezien die deze blouse dragen voor de meeste bruiloften. Zelfs bruiden zijn nu begonnen met het dragen van deze stijl van blouse. De kers op de top is wanneer u verfraaiingen aan de mouwen toevoegt. Deze zien er niet alleen goed uit met traditionele sari’s, maar je kunt ze ook dragen als stand-alone blouses voor lehenga’s.
[Lees ook: Backless Blouse Designs]
Zorg ervoor dat je je kleermaker vraagt ​​om een Gamba Osaka Thuisshirt ​​diepe ronde nek. Dit zal in plaats daarvan de aandacht op de mouwen van de blouse richten.

Bron: Boutiquesarees.com -bouten en lange mouwen
Dit is een high fashion designer blouse voor bruiloft. Ze zijn ritsen, hebben lange mouwen en zijn volledig bedekte blouses. Precies het soort blouse -ontwerpen voor zijden sari’s die je zocht! Ze hebben hoge mandarijnkragen en zijn soms gemaakt van warme stoffen zoals Velvet. Voor enkele van de meer avontuurlijke dames hebben we ook designer blouse in de fietserjackstijl. In de nieuwste modeweek zagen we veel ontwerpers zoals Anju Modi, Manish Malhotra en Falguni & Shane Peacock’s modellen die de startbaan afslapen met ritsen en trendy blouses. Ze kunnen ook worden aangepast aan de trends van bruids saree blouse -patronen. Dus niet alleen de gasten, maar onze eigen bruid kan deze blouses ook dragen.
[Lees ook: mouwloze blouse -ontwerpen]

Bron: IndianRoots.comlong Sleeve PUFDED MEEVEN
Kanaal je innerlijke Bengaalse godin kijkt met deze stijl van designer blouse. Je hebt misschien gemerkt dat gepofte mouwen alomtegenwoordig zijn voor Bengaalse bruiloften en als het zo koud is als 7 graden in Kolkata tijdens de bruiloft, moet je een blouse dragen die je armen zal bedekken. De blouse met gepofte en lange mouwen zal een perfecte aanvulling zijn op je saree -collectie voor een winterhuwelijk!
Bekijk het prachtige ontwerp:

Bron: StylishandTrendy.com [SC: MediaD]
Blouse met verfraaide nek en lange mouwen
Nu creëert deze een storm over de hele markt. Trendy, stijlvol en prachtig, deze blouses met een extreem ingewikkeld ontwerp om de nek zijn prachtige toevoegingen aan eenvoudige sari’s. Als je er niet te versierd uit wilt zien, kun je gewoon zo’n ontwerp dragen en je haar accessoriseren met een hoog broodje. Het ziet er chic en elegant uit en je kunt het ook mixen en matchen met lehenga’s. Als je je niet zo avontuurlijk voelt, kun je een Barcelona Thuisshirt kleine oorbel dragen en zelfs je haar open laten. Controleer onze Deepika Padukone met de exacte stijl:

Aanbevolen artikelen
Brocade blouse designs net blouse Designs: Sheer, Wolverhampton Wanderers Thuisshirt lace and long blouse designs For net Sarees boat Neck blouse designs Maggam work blouse designs Princess cut blouse design In Raglan style designer blouse Designs: From jacket blouse to Mirror work Patterns Zardozi embroidered blouses trendy Saree blouse designs en patronen Backless Blouse -ontwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Basic BlackBasic Black

Jurk: Rag & Bone (nu 50% korting!) | Schoenen: Vaneli | Bracelet: J. Crew (vergelijkbaar hier) | Ringen: c/o Henri Bendel | Ketting: ASOS (vergelijkbaar hier) | Oorbellen: House of