Rubens Scarelli’s karakterstijlen

begrepen als Rusc, Rubens Scarelli is een illustrator en grafisch ontwerper die in Sao Paulo, BraziliĆ« woont. Hij is 44 jaar oud en heeft een achtergrond in reclame. Hij stijgt voor T-shirts, tijdschriften, verpakkingen en vele andere producten. Zijn focus is gericht op het vormgeven van karakterontwerpen, strips en modestijl en hij heeft ook een merk – Westwood -kleding. Hij is te zien op Behance (onder vele anderen) en heeft een aantal geweldige deviantart en flickr -accounts met zijn portfolio.
We zijn allemaal gemaakt van Starsvox Populivox-populia’s die zich betreft, hij trekt zich aan met kleuren en fijn linework, volledig geschikt voor T-shirts, terwijl het materiaal behandelt om te baren op een aantal leuke, expressieve en boeiende personages.
Rocks Starslets rockthe Truth dat hij begon met strips is een verwijder bewijs van wat hem het meest drijft. Dit is wat hem echt heeft gevormd tot een echte ontwerper en de humoristische persoon binnenin externaliseert. Zijn advies aan zowel Up en komende illustratoren is om rond te kijken en motivatie te ontdekken in al je sorrurering. Je begrijpt nooit wanneer het je precies kan raken.
L’Enfant vreselijke gran magoearth atacksvulcanickscourse van de Warewolf Constructie van een slechte reputatie

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post