Kate is Feestelijk voor huishoudelijke actie farm ga naar & Mecenaat Announcement

Kate was in feestelijke kleuren voor een eerder aangekondigde opdracht vanmiddag.

Simon Perry van mensen die tweeted een video van de hertogin aankomen.

Kate groet weldoeners als ze aankwam voor de betrokkenheid bij Peterley Manor Farm.

Er was ook een aankondiging op het evenement van vandaag: de hertogin werd aangekondigd als de nieuwe beschermheer van huishoudelijke Actie. Ter gelegenheid hiervan, bracht ze tijd op een boerderij met mensen die de liefdadigheid van de diensten, alsmede ondersteuning gebruik te maken.

De organisatie is het helpen van kansarme gezinnen voor een veel meer dan 150 jaar, het verstrekken van functionele ondersteuning en ondersteuning aan mensen in nood. Zoals vermeld in een persbericht, “Hare Majesteit de Koningin is geslaagd voor de klandizie naar The Duchess de functie te hebben gehouden voor meer dan 65 jaar. Hare Majesteit nam het beschermheerschap over van Queen Mary in 1953.

In een verklaring, huishouden actie zei:

We zijn vereerd dat The Duchess aan het werk steun huishouden Action heeft gekozen door steeds onze Royal Patron. Haar scherpe rente vooral in de beginjaren sluit goed aan bij arrangement van grote hoge kwaliteit perinatale geestelijke gezondheid en wellness-diensten huishoudelijke Actie’s, pre-scholen, evenals Children’s Centers in het hele land.

Family actie kijkt vooruit naar de samenwerking met The Duchess in de komende jaren.

In 2017 leerde de hertogin over het goede doel tijdens een go om naar het centrum van een Londense kinderen.

U kunt in gedachten houden dat ze bezocht huishouden actie deze januari tot en met de organisatie nationale steun lijn, lanceren ‘FamilyLine.’

Meer over de organisatie van het huishouden Actie:

Vandaag de dag, huishoudelijke actie gaat om moeilijke problemen waarmee gezinnen te pakken – met inbegrip van monetaire ontbering, geestelijke gezondheid en welzijn als emotioneel welzijn, sociaal isolement, ouderschap uitdagingen, huiselijk geweld, evenals verbinding misbruik. Deze problemen kunnen een groot effect hebben op de stabiliteit van het huiselijk leven, alsmede op de gezondheid en welzijn, alsmede welzijn van alle leden van het huishouden hebben.

Family actie CEO David Holmes CBE zei: “Ik heb gezien hartstochtelijke steun van de hertogin voor kansarme gezinnen zeer eerste hand evenals zijn onder de indruk van haar leiding in het begrijpen, alsmede bevordering van de cruciale waarde van de Early Years”.

Hieronder de hertogin op de boerderij vandaag spreken met moeders die diensten die door huishoudens Action benutten.

Meer van het dagelijkse postverhaal van Rebecca English.

Tijdens het uitje ontmoette ze Toni Law, 26, een alleenstaande moeder van drie uit Peterborough, wiens jongste kind, Kane, twee, is het bijwonen van een huishouden actie pre-school, waardoor miss wetgeving om terug te keren naar het bestuderen van jonge volwassen zorg in het City College.

Zittend op een strobaal met een groep van moeders die worden ondersteund door de liefdadigheid, miss wetgeving vertelde de hertogin dat Kerstmis een ‘zware tijd’ sinds misschien wel ‘u wilt dat uw kinderen naar de beste kerst te hebben.’

Terug naar de alledaagse Mail verhaal:

Kate zei: ‘Het is stressvol, wilt u hen te voorzien van de mogelijkheden om genoegen te nemen in alle aspecten van het. Er is een groot deel van de druk die Kerstmis moet perfect zijn.’

Miss wetgeving zei later van haar praatje met de Duchess: ‘Als een alleenstaande ouder, is het moeilijk op uw eigen, kunt u depressief. Ze vroeg over wat we doen als we het gevoel gestrest over de wedstrijd tussen ouders en wie heeft de grotere cadeautjes. Ze [Kate] zei: “Misschien in plaats van posten op sociale media over wie heeft de grotere cadeautjes, van mensen over de echte vermelding van het op Kerstmis in plaats vertellen”. Ze zei dat Kerstmis is een bijzondere tijd.

Een van de dag de belangrijkste doeleinden: helpen de kinderen kiezen uit kerstbomen.

Emily Nash tweeted een video van Kate met een aantal van de kinderen.

Er waren een groot deel van de bomen om uit te kiezen.

Het leek alsof de weersomstandigheden was perfect voor activiteiten van de dag.

Meer van dit volk verhaal:

“Ze vroeg over de bomen die hun naalden te verminderen, evenals die dat niet doen, evenals welke geur nice!” eigenaar van de boerderij Roger Brill gezegd. “Ze zei dat ze meestal de Nordmann Fir binnen dat niet de naalden te verlagen.”

Kate, 37, kreeg haar handen vuil te geven, door bomen, zodat de kinderen, uit het goede doel huishouden Actie, misschien een passende look te krijgen – als ze zelf scoorde een taak aanbod in het proces.

De mensen verhaal meldt eveneens dat de heer Brill zei: “Zij was fantastisch met de jonge duiven. Ze was daar het verplaatsen ze rond, evenals houden ze op,”aldus Brill. “Ik zal moeten bieden haar een taak in het weekend, denk ik. Ze was een zeer goede verkoopster!”

Ik vond dit een; Ik voorzag Kate zeggen. “Wacht … Ik geloofde je wilde this one!”

Hier is er een die had een grote thumbs-up.

De bomen die werden uitgekozen, worden op school gebracht door middel van huishoudelijke actie.

Er was veel voor de kinderen om te zien.

De hertogin en kinderen brachten tijd door in het “Elven Enchanted Forest”, waar Kate de kleintjes heeft geholpen om voedsel te maken voor het rendier van Santa.

En ze brachten tijd door met werken aan kerstcraitjes.

Een ander opzicht.

De Peterborough Telegraph heeft een leuk stuk dat praat over het kleine kind dat de hertogin ‘fotobomde’, zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding.

Kate sprak met een groep kinderen over wat ze voor Kerstmis wilden toen hij vier jaar oude Freddie voor haar leunt met een brutale glimlach om op de foto te komen. Moeder van camera-Happy Freddie, Ann-Marie Walsh, zei dat de liefdadigheid een “briljante” assist voor haar familie is geweest.

Mevrouw Walsh (38) Wie heeft vier kinderen van 21, 16, vijf en drie, zei: “Ik ben een enkele moeder en zij (familieactie) hielpen me in de ideale richting te sturen.

“Ze hebben me geholpen mijn methode te ontdekken als ik boos was en me hielp bij mijn kinderen te zorgen – het betekent dat mijn kinderen gelukkig zijn.”

Het Telegraph-verhaal van Peterborough merkt op dezelfde manier op dat wanneer gevraagd wat ze zouden willen voor Kerstmis, een klein kind zei dat hij een dinosaurus wilde, waaraan Kate reageerde: “Welke, een diplodocus of een T-Rex?”

Meer van de dekking van de dagelijkse mail:

Lachen om een ​​klein kind dat zijn hand vasthield om haar aandacht te trekken, zeggende: ‘Ik, ik,’ kaat Kate zijn wang en zei: ‘Je herinnert me aan mijn kleine Louis, hij blijft zeggen: “Ik, ik, en hij wil ergens met mij komen “. ‘

Kate nam een ​​kijkje in de ELF-workshop in een miniatuur yurt.

En ze hielp de kinderen verlangenlijsten voor Santa.

Nu voor onze blik op wat Kate droeg.

De hertogin bracht haar mini Duvet II-jas ($ 450) terug op het beste moment.

De high-necked jack heeft een nylon buitenkant die is bekleed met ethisch afkomstig. Het heeft eveneens een gemonteerd silhouet, verschillende vakken, marine-elleboogpatches, geribbelde manchetten, evenals een magnetische flap over het bovenste deel van de ritssluiting. Helaas wordt het niet langer aangeboden in damesmaten, maar het wordt nog steeds aangeboden bij mannen en de maten voor kinderen op het beste moment, evenals in kindermaten bij Farfetch.

We zagen eerst de jas in een hoofden van 2017 samen London Marathon Training Event, evenals dan nogmaals voor een instructeurkernevenement in november 2017 in Birmingham.

Het lijkt erop dat haar heldere milieuvriendelijke trui door echt wild is, de lange bemanning van de merk in smaragdgroene groen.

De trui is gemaakt van 100% lamswol die is gesponnen in Schotland. Veel dank aan Poppy Grolightly voor het delen van de ID op de FB-pagina!

We hebben nog geen ID op de skinny jeans. We zagen de terugkeer van Kate’s Berghaus Supalite II-laarzen.

Ik heb gezocht naar de sokken die met de laarzen zijn gedragen, echter hebben echter geen definitieve match ontdekt.

Op de FB-pagina suggereerde Irina de Pirin Hill Merino Wool-stijl als een mogelijkheid, maar ik geloof dat Kate’s een enigszins meer verhierend uiterlijk hebben dan de Pirin Hill-stijlen.

Kate had op de UFO-hoepeloorringen bij een Britse scouting-betrokkenheid in maart.

Hier zie je de oorbellen zo gedragen voor het scoutingevenement van de mars.

Ze blijven vanaf vandaag in de UFO (niet-geïdentificeerde modeobject).

De hertogin werd een bloemenplan gegeven toen ze de betrokkenheid van vandaag verliet. Roya Nikkhah heeft veel meer in deze snelle video.

Linkage:

Lees hier de release van het paleis over het nieuwe patronage; De Action-verklaring van het huishouden over de Modificatie van de patronage is hier; Het verhaal van het huishoudensactie over de betrokkenheid van vandaag is hier

Bezoek hier de huishoudelijke actie-site; Voldoen aan de organisatie hier op Facebook; De Twitter-feed van de liefdadigheid is hier, evenals de Instagram-pagina hier

Het verhaal van het dagelijks mail is hier; De bescherming van de spiegel is hier; Het verhaal van Robert Jobson voor de avond Basic is hier; De Peterborough-telegraafpost is hier; Een metro VK-verhaal is hier;

Een van Simon Perry’s People-artikelen is hier, evenals een tweede verhaal is hier; Een hello galerij is hier; Een Katie Nicholl Vanity Fair Piece is hier; Een verhaal van de stad en het land is hier; een zo veel gedachten blog publiceren is hier; De Bazaar Fotogalerij van een Harper is hier; De Fug Girls publiceren is hier

137SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bedankt mam!Bedankt mam!

Jen (Who Was Macojero op eBay) heeft haar nieuwe patroonlocatie geopend, moeders patronen, en om te vieren dat ze ons een “virtuele hotdog” gebruikt bij haar grote opening! Gebruik de