Koel en verfrissend.

Dit is een nieuwe Liberty-print en ik waiaaaaaant het. Jammer dat deze eBay-veiling (klik om het te halen en me mee te nemen) is slechts 1,75 meter. Ik heb minstens vier yards nodig om een gigantische lampenkleding te maken. En het zal vrijwel al mijn beperking van beperking duren om een bijpassende lampenkap hoed te maken, omdat – goed, omdat het echt, echt grappig zou zijn. (Zelfs grappiger als je weet dat ik teetotaal ben.)

Deze eBay-verkoper heeft veel meer vermeld, te beginnen bij £ 15 / meter, die zou werken om veel meer dan $ 100 voor vier yards te zijn. plus verzending. Ik denk dat ik zal moeten wachten!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

HOWTO: Get FabricMarch 5, 2007With 106 Opmerkingen
Ik zou denken dat dit mooi was, zelfs als het niet vaag Buffy-gerelateerd was. EERLIJK. ESPART 21, 2005
Stoffen Week vervolgt: Lettertype! 31 oktober 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post